Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ενωμενοι σαν μια γροθιά

Ολοι πρέπει να είμαστε ενωμενοι σαν μια γροθιά χωρις πολιτικές και ιδεολογικες διαφορές εκείνο που σήμερα ειναι το σημαντικοτερο ειναι η Ελλαδα μας η πατρίδα μας να μείνει όρθια.
Τα γεγονοτα των αμεσως επόμενων ωρών και ημερών θα ειναι καθοριστικά για πολλα χρόνια.
Μας έσυραν με τον βιαιοτερο τρόπο σε ενα συστημα προσαρμογης που θεωρούν οτι ειναι το σωστο, πραγμα που εως σήμερα δεν εχει αποδειχθεί αλλα εντελώς το αντίθετο χωρις να λαβουν υποψη τους ανθρωπινες ψυχες.
Πρεπει να κρατησουμε την ψυχραιμια μας και να αντιμετωπίσουμε τα επερχομενα γεγονοτα με συνεση λογική και πανω απο ολα ομοψυχια.
Σε μια διαλυμμενη χώρα δεν χωρανε πουθενα οι κομματικες αντιπαραθεσεις του τιποτε. Οταν κινδυνευει η πατριδα ενα λαβαρο μονο υψώνεται και αυτο ειναι η σημαια μας και η τιμη μας σαν εθνος.
Σαν λαός εχουμε περασει και εχουμε αντέξει πολλά από ξεπουλημενους πολιτικους, ταπεινωσεις, εξυβρύσεις,μειοδοσιες ψεμματα και ασφαλώς ολα αυτα τα κτήνη ειναι τελειωμενα.
Εκεινο που δεν μας εχουν δωσει να καταλαβουμε οι "φιλοι" μας ευρωπαίοι είναι, γιατι ζητούν τόσα πολλα μεσα σε τοσο λίγο χρόνο την στιγμη που γνωρίζουν καλα ότι οι οποιες μεταρύθμίσεις αυτου τύπου οπου εφαρμόστηκαν χρειαστηκαν δεκαετιες. Γιατι σε εμας αυτή η βιαιοτητα; Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις μας από το χρέος; ασφαλώς είναι γελοίο κατι τετοιο οποιος το ισχυριστεί. Δεν μπορουν να μας δωσουν τον απαιτούμενο χρόνο να προσαρμόσθεί η κοινωνία σε νέες μεταρυθμίσεις εξυπηρετωντας το χρέος μας και παραλληλα να αναπτύσεται και η πραγματική οικονομία που θα αποπληρώνει και θα εξυπηρετεί τις οφειλές με ενα πρόγραμμα λιτοτητας και ενα συστημα κοινωνικης δικαιοσυνης; Νομίζω ότι αυτη η βιαιότητα προσαρμογης και η μη υπαρξη χρονικων περιθωριων έχει άλλους σκοπούς που εκ των προτερων γνωριζουν οτι δεν θα τα καταφερνε κανείς κατω από τετοιες συνθηκες.
Το δντ είναι στην Γουατεμαλα από το 1984!!!και εν ετει 2012 έχει ανάπτυξη 4% και αυτη σε λίγους με υποσιτισμό του 50% του λαού και με παιδια με νοητικη καθυστερηση κατω των 5 ετων!!!
Αν ειναι αυτος ο σκοπος τους τοτε ναι να πουμε όλοι ενα βροντερο οχι σε ολα και να τραβηξουμε τον δικο μας γολγοθα.
Σε οτι αφορα τα περι επιτροπείας ας το βγαλουν παντελώς από το μυαλο τους εδω ειναι Ελλαδα και τα μαρμαρα της δεν πιανουν κακια σκουριά γιατι την ξεριζώνει και την ξεπατωνει ο περηφανος λαος της.

Απάντηση Αναγνώστη στο διάγγελμα Παπαδήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου