Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Προετοιμάζονται για πόλεμο...............?

Τι λέει στο Newsit o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτοφυλακής Γ. Ανεστόπουλος και τι απαντά σε όσους χαρακτηριζουν την οργάνωση παρακρατική και παραστρατιωτική. Τι λέει η ΕΛΑΣ. Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της πατριωτικής πολιτοφυλακής σύμφωνα με την οποία ομάδες πολιτών - οπλιτών αναλαμβάνουν να φυλάξουν τους Ελληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου.

Κάποιοι ήδη σπεύδουν να χαρακτηρισουν την κίνηση αυτη παραστρατιωτική και παρακρατική ενώ ηδη η εθνική πολιτοφυλακή διαχωρίζει τη θέση της και λεει πως δεν έχει καμία σχέση με την πατριωτικη πολιτοφυλακή.
Οπως δήλωσε στο Newsit o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτιφυλακής Γιώργος Ανεστόπουλος "η πατριωτική πολιτοφυλακή είναι πάρα πολλές ομάδες εφέδρων στρατιωτών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουν να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται ακόμη και μετά τη θητεία τους. Αποτελείται μόνο από έφεδρους οπλίτες και όχι από απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, μόνο από οπλίτες και αξιωματικούς όχι εν ενεργεία, όχι εν αποστρατεία, αυτό ειναι μια απο τις παραφιλολογίες που ακούστηκαν".

"ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ"  ...........Διαβάστε περισσότερα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου