Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Όχι άλλο κάρβουνο

Πρέπει η λέξη "ατιμωρησία" να διαγραφεί από τα ελληνικά λεξικά. Δεν μπορεί.... όχι μόνο να μένουν ατιμώρητοι αλλά να έχουν το θράσος να ζητούν τη ψήφο μας για να συνεχίσουν τα αίσχη τους. Τι μήνυμα θα δώσουμε στις επόμενες γενιές πολιτών και πολιτικών αν τους επιτρέψουμε ξάνά να πάρουν τα ηνία της χώρας???? Ότι μπορούν ανενόχλητοι να εξαθλιώνουν τον κοσμάκη, να καταρρακώνουν τον πολιτισμό χωρίς κυρώσεις???
Κι αν δοκιμάσουμε για λίγο κάτι διαφορετικό πιο ρόζ ή κοκκινωπό για μερικά χρόνια τι πειράζει??? Αν δεν μας αρέσει το αλλάζουμε πάλι. Δημοκρατία έχουμε.
Η κοινωνία χρειάζεται κάθαρση. Μπορούμε όλοι μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλο να ξεπεράσουμε και αυτό τον σκόπελο. Έχουμε επιβιώσει από πολύ χειρότερα.
Εσείς εκεί στο Mega, στον Ant1 και Σκαι, δώστε ελπίδα ότι μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν και να μπορέσει ο κόσμος να βρει τη δυναμική του να προχωρήσει μπροστά. Οι δημοσιογράφοι μπορείτε αν θέλετε να καταφέρετε πολλά. Ένα λιθαράκι ο καθένας. Όχι άλλο τρόμο που παραλύει. Όχι άλλο κάρβουνο βρε παιδιά!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου